Ταχυδράματα - Αγγελάκης, Ανδρέας, 1940- (Ελληνικό Θέατρο, 1986)
Το πιστόλι Στο τριχωτό στήθος του πατέρα μου Η μήτρα ένα σαρκοβόρο λουλούδι Λίγο αίμα απ την αυτοβιογραφία μου Το ρολόι των αγγέλων Το ιντερμέδιο του χρόνου