Πέρα από την αποτυχία : πώς να μετατρέπετε τα λάθη σε σκαλοπάτια προς την επιτυχία - Maxwell, John C., 1947- (Κλειδάριθμος, 2001)
Ορισμένοι άνθρωποι φαίνονται γεννημένοι για να πετυχαίνουν όλα όσα επιθυμούν. Μερικοί θα τους αποκαλούσαν απλά τυχερούς. Ποιος είναι όμως πραγματικά ο λόγος της επιτυχίας τους; Ο πολυδιαβασμένος συγγραφέας Joh C. Maxwell έχει την απάντηση: "Η διαφορά ανάμεσα στο μέσο άνθρωπο και στους επιτυχημένους βρίσκεται στον τρόπο που αντιλαμβάνονται την αποτυχία και στο πως αντιδρούν". Εσείς θ' αφήσετε την αποτυχία να σας γονατίσει ή θα κοιτάξετε πέρα από αυτήν;