Σε ζωντανή μετάδοση - Lackberg, Camilla, 1974- (Μεταίχμιο, 2012)
Μετά τη γέννηση της κόρης τους, η μεγάλη μέρα του γάμου της Ερίκα και του Πάτρικ πλησιάζει, όχι όμως ανέμελα... Η αδερφή της Ερίκα, Άννα, μένει πλέον μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι του ζευγαριού και καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τη βίαιη λύση του γάμου της, η Ερίκα έχει αναλάβει τη φροντίδα των ανιψιών της. Παράλληλα, στην πόλη τους καταφθάνουν τηλεοπτικά συνεργεία καθώς θα γυριστεί εκεί ένα νέο ριάλιτι, ενώ μια όμορφη και φιλόδοξη αστυνομικός προστίθεται στην ομάδα του Πάτρικ. Λίγες μέρες αργότερα μία από τις συμμετέχουσες στο ριάλιτι βρίσκεται δολοφονημένη. Αυτές οι εξελίξεις προβληματίζουν τον Πάτρικ ενώ οι ετοιμασίες του γάμου αυξάνουν την πίεση στη σχέση του με την Ερίκα. Πόσο εύκολο είναι να κάνεις μικρούς συμβιβασμούς σε θέματα καθημερινότητας, όταν ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος; Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Άννα αρχίζει απροσδόκητα να ενδιαφέρεται για ένα πρόσωπο από το παρελθόν της αδελφής της, της Ερίκα, έναν παλιό της εραστή...