500 ιερά ταξίδια ζωής : συγκλονιστικές εμπειρίες στους πιο ιερούς προορισμούς του πλανήτη. - Βλαχοδήμου, Άννα (National Geographic, 2012)
Με τη νέα αυτή δίτομη εκδοτική προσφορά του Geographic ταξιδέψτε στους πιο ιερούς τόπους του πλανήτη. Σκαρφαλώστε στο Ποποκατέπετλ το «Βουνό που Καπνίζει», ιερό για τους Αζτέκους, εξερευνήστε την Οδό των Γιγάντων στη Βόρεια Ιρλανδία ή περπατήστε ανάμεσα στους ογκόλιθους του Κάλανις στη Σκοτία. Επισκεφτείτε τη γενέτειρα του Βούδα, περιηγηθείτε τους Αγίους Τόπους όπου γεννήθηκε ο Χριστός ή ανεβείτε στο σπήλαιο όπου ο Μωάμεθ έλαβε το λόγο του Θεού. Επίσης, εδώ θα βρείτε πάνω από 20 λίστες με ιερές τοποθεσίες και θρησκευτικές εκδηλώσεις: από μοναστήρια σκαρφαλωμένα σε βουνά και γιορτές για τη συγκομιδή μέχρι παρεκκλήσια διά χειρός επώνυμων καλλιτεχνών.