Μασάζ : μυθιστόρημα - Αντωνοπούλου, Κάτια (Έλληνες συγγραφείς, 2002)
Το Μασάζ γράφτηκε με κομμένη την ανάσα. O the road. Τέσσερις χειμώνες περιπλανήθηκε στις χώρες της Δυτικής Αφρικής. Στους καύσωνες,στους κοκκινόχωμους δρόμους της.Στις αμμοθύελλες του Χαρματάν.Σε βαθύσκια δάση,σε ερήμους,σε πόλεις θαμμένες στη σιωπή της άμμου:Μυστικό απόρρητο φυλαγμένο στα έγκατα ενός ερωτοπλανταγμένου Lap top. To Mασάζ γράφτηκε στους νυχτερινούς ψιθύρους των αφρικάνικων ξενοδοχείων.