Τα κλαψόδεντρα : διήγημα - Μήλιου, Κατερίνα Ι. (Ελιμειακά [67], 2011)
Το διήγημα αυτό σχετίζεται άμεσα με την αυτοβιογραφία του Μήλιου Δ. Μήλιου που δημοσιέυτηκε στα "Ελιμειακά" τχ. 65 & 66 με τίτλο "Η οικογένεια Μήλιου της Κοζάνης"