Έκφραση, έκθεση Γ' λυκείου : θεωρία, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου. - Ζουρούδη, Υπαπαντή Η. (Σαββάλας, 2001)
Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο βοήθημα τόσο στο μαθητή όσο και στον καθηγητή που θέλει μια δεύτερη γνώμη για τη διδασκαλία του μαθήματος. Σ' αυτό γίνεται αναφορά στη θεωρία και δίνονται απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου. Το περιεχόμενό του ακολουθεί την οργάνωση της ύλης του σχολικού βιβλίου, ώστε να παρακολουθείται η πορεία διδασκαλίας του μαθήματος και να επισημαίνονται εύκολα, με ενδείξεις κατά σελίδα, οι ερωτήσεις και οι ζητούμενες απαντήσεις. Θέλουμε να τονίσουμε ότι σωστή χρήση του βιβλίου αυτού δε σημαίνει κατάργηση της αυτενέργειας του μαθητή, αλλά βοήθεια, όπου και όταν αυτός δυσκολεύεται, σύγκριση και έλεγχος της ορθότητας των δικών του απαντήσεων με τις απαντήσεις που υπάρχουν στο βιβλίο.