Tractatus logico-philosophicus - Wittgenstein, Ludwig, 1889-1951 (Φιλοσοφία, πηγές, 1978)
"Ό,τι μπορεί γενικά να ειπωθεί, μπορεί να ειπωθεί με σαφήνεια και για όσα δε μπορεί να μιλάει κανείς, για αυτά πρέπει να σωπαίνει."