Το κόστος της ζωής - Μοδέστου, Αντιγόνη (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2010)
Σαν βόμβα έπεσε στα σαλόνια της Αθήνας η είδηση ότι οι πανίσχυροι Διαμαντόπουλοι δέχτηκαν στο νοσοκομείο τους το χειρουργό Ορέστη Αλεξανδρίδη, γιο του μεγαλύτερου πολέμιού τους, του ανθρώπου που δήλωνε πως είχε αδιάσειστα στοιχεία της εμπλοκής τους σε πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα, μίζες, εκβιασμούς... Πόσο εύκολο θα είναι για τη Δάφνη Διαμαντοπούλου να παίξει με τα πάθη του Ορέστη, τον εγωισμό του, την αυταρέσκειά του; Πόσο δύσκολο θα είναι για την Αγνή, την αρραβωνιαστικιά του, να διατηρήσει αλώβητα τα αισθήματά της μα και τη δίκαιη κρίση της; Τι επιδιώκει ο άγνωστος που παρακολουθεί κάθε τους κίνηση; Ποιο ρόλο θα παίξει ο παλαίμαχος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, που κουβαλά το βάρος των προφητικών λόγων μιας Αιγύπτιας; Ανομολόγητα μυστικά. Κυκλώματα διαφθοράς. Πάθη. Εγωισμοί. Ψυχές που σκληραίνουν στον αγώνα για επικράτηση. Καρδιές που σπαράσσονται από αγάπη και μίσος.