Μια αξιόπιστη σύζυγος - Goolrick, Robert, 1948- (Ωκεανίδα, 2010)
Η Κάθριν Λαντ, έχοντας επιβιώσει από τραυματικές εμπειρίες με όπλα την εξυπνάδα και τη σεξουαλικότητά της, αποφάσισε να κάνει μια καινούργια αρχή όταν διάβασε σε μια αγγελία ότι ένας πλούσιος επιχειρηματίας έψαχνε να βρει αξιόπιστη σύζυγο. Κατέστρωσε αμέσως ένα σχέδιο, ξέροντας ότι το τέλος του θα δικαιολογούσε τη θυσία της και θα της επέτρεπε ν' αρχίσει πάλι απ' την αρχή. Ο υποψήφιος σύζυγος Ραλφ Τρούιτ κατάλαβε αμέσως τις προθέσεις της, αλλά ανάμεικτα και πολύπλοκα συναισθήματα δεν τον άφησαν ν' αλλάξει γνώμη. Χρόνια μοναξιάς, άρνησης και τύψεων θα σβήνονταν, η αξιόπιστη σύζυγός του θα τον βοηθούσε να ξαναβρεί τη χαμένη του ζωή. Όμως κανείς από τους δυο δεν μπόρεσε να προβλέψει την εξέλιξη του παράξενου αυτού συμβιβασμού.