Ιστορίες από τη θάλασσα - Melis, Alberto (Modern Times, 2008)
Περιπέτειες στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας... Ψάρια εξωτικά, άγριοι καρχαρίες, φάλαινες που πετούν, γοργόνες, πειρατές, κερασιές που φυτρώνουν στο νερό και ένα βασίλειο γεμάτο αστερίες: Ταξιδέψτε στον πολύχρωμο κόσμο των ωκεανών και διαβάστε τις πιο όμορφες ιστορίες!