Μαθήματα αγάπης - Βούλγαρη, Μαίρη (Μπατσιούλας, 2010)
Ήξερε πως θα τον αναγνώριζε με μια μάτια ανάμεσα στο πλήθος. Μα και εκείνος θα την γνώριζε, θα ανταμώνανε, σαν παλιοί γνώριμοι από μια άλλη ζωή πού αγαπήθηκαν με πάθος και έπρεπε να βρεθούν ξανά. Μεταφυσική αναζήτηση, μιας καρμικής σχέσης, μιας συνέχειας που κάποτε, δυστυχώς ή ευτυχώς θα επιβεβαιωνόταν. Ήταν αυτός που έψαχνε, όπως ακριβώς τον είχε φαντασθεί, στα κοριτσίστικα όνειρα της, για να ζήσει μαζί του το παραμύθι της μεγάλης, της μοναδικής αγάπης κι αν ήταν, γιατί όχι, να πέθαινε για αυτήν! Πρώτος την αναγνώρισε ὁ Άγγελος, με μια ματιά και από 'κείνη τη μέρα έγινε η σκιά της. Πώς να πιστέψει πως μετά από τόση αναμονή, το ζούσε αληθινά και δεν ήταν μια ψευδαίσθηση του παραμυθιού που έφτιαξε μόνη της; Μπορεί να ήταν ένα όμορφο ψέμα ή μήπως είχε την δύναμη να πραγματοποιεί τις ευχές της.