Βορεινά υστερόγραφα - Μέρτζος, Νίκος Ι., 1936- (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1997)
Επανέκδοση του βιβλίου του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ν. Μέρτζου, που περιέχει τα πρώτα του χρονογραφήματα που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Ελληνικός Βορράς".