Οι δρόμοι της τύχης - Mortman, Doris (Bell best seller, 1998)
Στον πυρετό των τελευταίων αμερικανικών προεδρικών εκλογών του αιώνα, τέσσερις γυναίκες που τις ενώνουν η φιλία, τα ένοχα μστικά και το πάθος για την επιτυχία βρίσκονται να μάχονται σε μια ανδροκρατούμενη αρένα όπου το μόνο που μετρά είναι η νίκη. Η Ζόι Βον, σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του υποψήφιου Προέδρου των Δημοκρατικών -και πρώτου της έρωτα-, κρύβει μυστικά που οι αντίπαλοί τους δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν εναντίον τους. Η Τζόρτζι Χιούζ ξαφνιάζει τους πάντες όταν περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο των Ρεπουμπλικάνων ως υποψήφια αντιπρόεδρος. Ωστόσο, μια παράνομη ερωτική σχέση απειλεί να καταστρέψει τα όνειρά της. Η Σίλια Πόρτερ, πρώην Μις Φλόριντα και τώρα διάσημη δημοσιογράφος, πρέπει να φροντίσει πάση θυσία να μην αποκαλυφθούν κάποιες παλιές αμαρτίες της. Η Κέιτ Σίγκελ, μετά την οικογενειακή τραγωδία που κατάστρεψε τη ζωή της, ίδρυσε μια οργάνωση για την προστασία των παιδιών από σεξουαλικά εγκλήματα. Σύντομα όμως διαπιστώνει πως έχει να αντιμετωπίσει δυσάρεστα διλήμματα που θα την οδηγήσουν σε κρίσιμες αποφάσεις.