6 σε 1 : Windows XP, MS Word, MS Excel, MS Access, MS PowerPoint, διαδίκτυο και επικοινωνίες - Δούρβας, Ιωάννης (Β. Γκιούρδας, 2008)
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελείται από 6 ενότητες που καλύπτουν την ύλη των αντίστοιχων εφαρμογών, απαραίτητων για την πιστοποίηση βασικών γνώσεων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.