Η σεξουαλική ζωή της Κατρίν Μ. - Millet, Catherine, 1948- (Ξένη πεζογραφία, 2002)
Η Κατρίν Μιγιέ, διακεκριμένη κριτικός τέχνης, αφηγείται τη σεξουαλική της ζωή με μια ωμότητα που ξαφνιάζει. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο τολμηρά βιβλία που έχει δώσει η παράδοση της ερωτικής λογοτεχνίας.