Σήμερα πηγαίνουμε στο νηπιαγωγείο - Hemmerle, Susa (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2004)
Η Κάτια χασμουριέται, λάμπει όμως από τη χαρά της. Σήμερα είναι η πρώτη της μέρα στο νηπιαγωγείο. Η Κάτια περνάει μια συναρπαστική μέρα σ' ένα καινούριο περιβάλλον, όπου κάνει καινούριους φίλους. Η καλύτερη προθέρμανση για την πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο!