Καπέλα Σιξτίνα : νέα ερμηνευτική προσέγγιση μετά την αποκατάσταση των τοιχογραφιών - Pfeiffer, Heinrich, 1927- (Καπόν, 2009)
Η "Καπέλα Σιξτίνα" μαγεύει τον επισκέπτη με την υπέροχη αρμονία που εκπέμπει το μνημείο στο σύνολό του, με την άφθαστη καλλιτεχνική ποιότητα των επιμέρους έργων, τις βαθυστόχαστες ιδέες που διέπουν το εικονογραφικό πρόγραμμα και τις περίφημες, ρωμαλέες και γεμάτες ζωντάνια μορφές του Μιχαήλ Αγγέλου και άλλων ζωγράφων.