Η Τόνια και τα ξωτικά της νύχτας - Mayflower, Lucy (Άτακτες νεράιδες ;, 2008)
Πλησιάζει η γιορτή της Πρωτομαγιάς και ο Κατσαρόλ, το ξωτικό της κουζίνας, ετοιμάζει πεντανόστιμα αμυγδαλωτά. Η Τόνια, από τη λαιμαργία της τα τρώει όλα και μετά.... πανικοβάλλεται. Για να επανορθώσει, πρέπει να βρει τα υλικά της μυστικής συνταγής, ακόμα κι αν την κυνηγάνε τα ξωτικά της νύχτας! Η σειρά "Άτακτες Νεράιδες" περιλαμβάνει διασκεδαστικές περιπέτειες που βοηθούν το παιδί να αγαπήσει τη φύση και τα πλάσματά της, να μάθει τον εαυτό του, να έρθει κοντά σε ανθρώπινους χαρακτήρες και να εκτιμήσει τη φιλία.