Η χώρα των μαγικών ονείρων - Δημοκίδης, Άρης (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2008)
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, δύο αδέρφια ετοιμάζονται να ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Η Στέλλα και ο Στέφανος πρέπει να αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εφιάλτες, ένα σωρό άγρια ζώα κι έναν περίεργο κύριο που, δίχως άλλο, θέλει το κακό τους. Δεν πρέπει να χάσουν λεπτό! Μόνο η εξάσκηση στα μαγικά όνειρα μπορεί να μεταμορφώσει τη φουρτουνιασμένη θάλασσα, το ανατριχιαστικό δάσος και το σκοτεινό σπίτι στον πιο φανταστικό ονειρόκοσμο. Είναι όμως τα όνειρα αρκετά για ένα ευτυχισμένο καλοκαίρι; Και τι εννοούν οι μαγικές οδηγίες όταν λένε πως όλα τα όνειρα μπορούν στ' αλήθεια να πραγματοποιηθούν; Ένα πολύχρωμο παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά που υποστηρίζει ότι, τελικά, η αληθινή ζωή είναι το πιο μαγικό πράγμα στον κόσμο .