Scooby-Doo : το στοιχειωμένο κάστρο - Gelsey, James (Τα μυστήρια του Scooby-Doo ;, 2002)
Η Μηχανή του Μυστηρίου μένει από λάστιχο και το μόνο μέρος εκεί κοντά είναι ένα τρομακτικό παλιό κάστρο. Ο ιδιοκτήτης του κάστρου καλεί τη συμμορία των πέντε σε δείπνο. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας απρόσμενος επισκέπτης: ένα φάντασμα! Από το Scooby-Doo και τους φίλους του εξαρτάται τώρα να λύσουν το φοβερό αυτό μυστήριο.