Scooby-Doo : ο ακέφαλος καβαλάρης - Gelsey, James (Τα μυστήρια του Scooby-Doo ;, 2008)
Ο Σκούμπι-Ντου και οι φίλοι του από τη Μυστήρια Α.Ε. τα έχουν χαμένα με την τελευταία υπόθεσή τους! Ο μυθικός ακέφαλος καβαλάρης έχει στοιχειώσει το δάσος κοντά στην ιστορική καλύβα του Ρουπσάπερ. Την ίδια στιγμή, ο κληρονόμος της ιδιοκτησίας Ρουπσάκερ επιστρέφει στο σπίτι του έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Είναι σύμπτωση ή μήπως κρύβεται κάποιο μυστήριο εδώ; Εξαρτάται από τον Φρεντ, τη Δάφνη, τη Βίλμα, τον Σάγκι και τον Σκούμπι να το ανακαλύψουν...