Κατάθλιψη : βγείτε από την παγίδα : αναγνωρίστε τα προειδοποιητικά σημάδια και αντιμετωπίστε τη νόσο - Kramlinger, Keith (Mayo clinic, 2010)
Πολλά άτομα παλεύουν χωρίς αποτέλεσμα με την κατάθλιψη, είτε γιατί η ασθένεια δεν εντοπίζεται εγκαίρως είτε γιατί θεραπεύεται αναποτελεσματικά. Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την κατάθλιψη, τη θεραπεία της και θα σας δώσει συμβουλές για το πώς να γίνετε καλά. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που βασίζεται στην εμπειρία των γιατρών της Κλινικής Mayo, θα βρείτε έγκυρες, κατανοητές και εφαρμόσιμες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά την κατάθλιψη, εξασφαλίζοντάς σας καλύτερη ποιότητα ζωής. Γιατί το καλύτερο όπλο απέναντι στην κατάθλιψη είναι η γνώση. Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε μεταξύ άλλων: -Παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο -Ενδείξεις της κατάθλιψης -Τι συμβαίνει μέσα στον εγκέφαλο -Πώς λειτουργούν τα αντικαταθλιπτικά -Αποτελεσματικές μορφές ψυχοθεραπείας -Πότε χρειάζεται ηλεκτροσπασμοθεραπεία -Νέες θεραπείες -Τρόπους αυτοβοήθειας για να παραμένετε υγιείς -Πληροφορίες για τις γυναίκες, τους ηλικιωμένους και τους νέους -Τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειας -Πώς να εντοπίζετε τις τάσεις αυτοκτονίας -Προσωπικές μαρτυρίες Διανεμήθηκε με το περιοδικό "Tivo" στις 02.12.2010.