Τα Χριστούγεννα της Μάχης - Κυρίτση-Τζιώτη, Ιωάννα (Πετάει πετάει, 2008)
Βαρέθηκε πια η αραχνούλα Μάχη να βρίσκεται κάθε Χριστούγεννα στο δρόμο. Όλο και κάποια σκούπα ή ξαραχνιάστρα θα την ξετρυπώσει και, ξουτ, θα την πετάξει. Αυτά τα Χριστούγεννα, όμως, όχι μόνο δε θα βρεθεί στο δρόμο, αλλά θα στολίσει και το πιο όμορφο δέντρο. Γιατί έχει ένα σχέδιο...