Η άτακτη γοργόνα - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Διαβάζω ιστορίες : Αυτοκίνητο, 2008)
Η Νερένια ήταν η πιο άτακτη γοργονοπριγκίπισσα του βυθού. Σκάρωνε της θάλασσας τις σκανταλιές, έλεγε συνέχεια ψέματα, αναστάτωνε όλο το βασίλειο, μέχρι που την επισκέφτηκε ένας... πολύ, μα πολύ θυμωμένος καρχαρίας! Όμορφη εικονογράφηση, διασκεδαστική και τρυφερή ιστορία, που μαθαίνει στο παιδί να συμπεριφέρεται σωστά και να βάζει κανόνες στις σχέσεις του με τους άλλους. Θα αγαπηθεί από παιδιά και γονείς.