Ο κύριος Κιουκ έχει λόξιγκα - Ρουσάκη, Μαρία (Διαβάζω ιστορίες : Αυτοκίνητο, 2009)
Ο κύριος Κιουκ έχει εδώ και 50 χρόνια έναν ενοχλητικό λόξιγκα. Έχει δοκιμάσει όλες τις θεραπείες και όλα τα κόλπα, αλλά δεν μπορεί να απαλλαγεί από τούτο το βάσανο. Ώσπου ένας γιατρός τού συνιστά να ξεκινήσει υγιεινή διατροφή. Τότε η ζωή του αλλάζει, αδυνατίζει, μπορεί να αναπνεύσει καλύτερα και να μιλήσει πιο εύκολα. Μια διασκεδαστική και όμορφα εικονογραφημένη ιστορία, που διδάσκει στο παιδί τα οφέλη της υγιεινής διατροφής.