Ο γείτονας - Rosnay, Tatiana de, 1961- (Ψυχογιός, 2011)
Μπορεί να τύχει σ εσάς ή μπορεί να τύχει στο γείτονά σας... Ένας σύζυγος συχνά απών. Ένα επάγγελμα που δεν την ικανοποιεί. Μια βαρετή καθημερινότητα. Η Κολόμπ Μπαρού είναι μια γυναίκα χαμηλών τόνων που ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, χωρίς εξάρσεις και απρόοπτα, αφού δε διεκδικεί ποτέ τίποτα. Μέχρι την ημέρα που μετακομίζει στο καινούριο όμορφο διαμέρισμά της για να συναντήσει... τον χειρότερο εχθρό της. Ο άγνωστος του επάνω ορόφου τής κηρύσσει τον πόλεμο - ή έτσι τουλάχιστον νιώθει η Κολόμπ, αφού δεν έχει δει ποτέ τον μυστηριώδη άνδρα, αν και οι γείτονες μιλούν γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Την παρακολουθεί, την ξυπνά τα βράδια βάζοντας δυνατά μουσική, επηρεάζει τη ζωή της σε τέτοιο βαθμό, ώστε παραμελεί τον εαυτό της και την οικογένειά της. Και τότε η Κολόμπ αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Ποιο τίμημα είναι έτοιμη να πληρώσει για να ξαναβρεί την ησυχία της; Ένα εξαιρετικό ψυχολογικό μυθιστόρημα που ξυπνά τους χειρότερους φόβους μας