Γυναίκα στα λευκά - Μαρουδή, Μάρη (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνης, 2007)
Όταν η Μαργαρίτα αφήνεται διστακτικά στη ζεστασιά του καινούριου έρωτα, έρχεται σε επαφή με έναν κόσμο διαφορετικό, στον οποίο το συνηθισμένο συναντάει το παράλογο και η καθημερινότητα παίρνει διαστάσεις απρόσμενες. Καταστάσεις εκ πρώτης όψεως κοινές αποκαλύπτουν πτυχές ανεξερεύνητες, όπου αναπτύσσονται συναισθηματικές δυνάμεις δυσδιάκριτες αλλά πανταχού παρούσες και παντοδύναμες. Καθώς οι ήρωες αγωνίζονται να ισορροήσουν και να προχωρήσουν στη σχέση τους, έρχονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους, με τους γύρω τους, με το παρελθόν αλλά και με το παρόν, για να καθορίσουν το μέλλον, με βάση τη δική τους λογική.