Η νεραϊδονονά Πασχαλιά - Bussell, Darcey (Μαγικές μπαλαρίνες ;, 2009)
Η Αυγή έχει πέσει σε ύπνο βαθύ μαζί με το Βασιλιά, τη βασίλισσα και όλους τους υπηκόους τους εξαιτίας μιας κατάρας. Η Ντιάνα θα φορέσει τα κόκκινα μπαλαρινάκια της και, με τη βοήθεια μιας γλυκιάς νεραϊδονονάς, θα προσπαθήσει να λύσει το μαγικό ξόρκι. Θα τα καταφέρει, όμως; Από την άλλη, όταν επιστρέψει πια στο σπίτι της, θα δώσει άραγε μια δεύτερη ευκαιρία στην καινούρια μαθήτρια της σχολής μπαλέτου;