Η Σοφία και η μαγεμένη κάμπια - Mayflower, Lucy (Άτακτες νεράιδες, 2008)
Οι Άτακτες Νεράιδες θέλουν να νικήσουν τις αντίπαλες μαθήτριες της Ακαδημίας της Αμβροσίας στις Πεταλουδοδρομίες! Όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο! Η Σοφία δε βρίσκει κατάλληλη πεταλούδα για να διαγωνιστεί. Κάνει λάθος στα μαγικά και η κάμπια μεταμορφώνεται σε σκουλήκι αντί να γίνει μια όμορφη πεταλούδα. Η σειρά "Άτακτες Νεράιδες" περιλαμβάνει διασκεδαστικές περιπέτειες που βοηθούν το παιδί να αγαπήσει τη φύση και τα πλάσματά της, να μάθει τον εαυτό του, να έρθει κοντά σε ανθρώπινους χαρακτήρες και να εκτιμήσει τη φιλία.