Λεμονιά, η κίτρινη νεράιδα - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες των χρωμάτων, 2005)
Η Λεμονιά, η κίτρινη νεράιδα, είναι παγιδευμένη σε μια κατάσταση που... κολλάει πολύ. Η Ρέιτσελ και η Κρίστι πρέπει να ακολουθήσουν τα ίχνη της κίτρινης νεραϊδόσκονης για να τη βρουν.