Έντγκαρ και Έλεν, - Ogden, Charles (Ελληνικά Γράμματα, 2007)
Κάτι ανείπωτο συμβαίνει στα αγαπημένα κατοικίδια στη συμπαθητική πόλη του Νοντς Λιμπς... "Γεια σου, μικρό Χαμπλ!" αναφώνησε ο Έντγκαρ, κρατώντας το ψηλά για να μπορεί να το κοιτάει στα διαφορετικού χρώματος μάτια του. "Είσαι το μοναδικό του είδους σου σ' ολόκληρο τον κόσμο. Αναμφίβολα εξωτικό! Αναμφίβολα θ' αξίξεις και πολλά λεφτά!" "Το Χαμπλ σου δεν είναι τόσο εξωτικό όσο και το Ουγκπρόν μου ή αυτά τα Σνίφλποπ", αποκρίθηκε η Έλεν. Κουτάβια και γατάκια. Κουνέλια και πουλιά. Χάμστερ, τζέρμπιλ, σαύρες κι ένα κοτόπουλο. Δεκάδες κατοικίδια που έχουν αποχωριστεί τους αγαπημένους τους ιδιοκτήτες και έχουν παγιδευτεί σ' εκείνο το υγρό υπόγειο, το καθένα να υφίσταται τη δική του μοναδική μεταμόρφωση. Μα, τι φρίκη!