Όχι πια σέξ μόνο φίλοι : διηγήματα - Τσεμπερλίδου, Κατερίνα (Μοντέρνοι Καιροί, 1996)
Είναι όλοι τους η αφρόκρεμα της διαφήμισης. Νέοι, δυναμικοί, ματαιόδοξοι, σε μια πόλη που φαίνεται λογική αλλά δεν είναι. Διασταυρωθείτε μαζί τους στα δέκα διηγήματα του "Όχι πια σεξ μόνο φίλοι". Ένα ζευγάρι που αφήνει ανοικτό το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του, δύο φίλες, μόνες, στο τηλέφωνο, οι λάθος υπολογισμοί ενός φιλόδοξου διευθυντή, η ερωτευμένη γυναίκα που προσπαθεί να χωρίσει τον παντρεμένο εραστή της, ο νεαρός που ξεκινάει την πρώτη του μέρα στο γραφείο, δύο γνωστοί που άλλα λένε κι άλλα εννοούν, μια γυναίκα ερωτευμένη που ζει την απόρριψη του άντρα της.