[Εκκλησιαστικαί και σχολικαί πράξεις Βελβενδού] ([χ.ό.], 1744)
Κώδικας, που αποτελείται πιθανόν από διάφορα τεμάχια δεμένα μαζί, και αφορά τα αφιερώματα των εκκλησιών, των σχολείων κλπ. της κοινότητας Βελβεντού