Δε με λένε Ρεγγίνα Άλεχ με λένε : μυθιστόρημα - Κοντολέων, Μάνος, 1946- (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους / Πατάκης, 2011)
Τη Ρεγγίνα, από τότε που ήταν μικρό κορίτσι, ο πατέρας της την καμάρωνε για τα μαύρα της μαλλιά και της έλεγε πως είναι όμορφη σαν βασίλισσα. Τον 'Αλεχ, από τον καιρό που ήταν μικρό αγόρι, ο πατέρας του τον μάθαινε να προστατεύει τους αδύναμους. Η Ρεγγίνα και ο 'Αλεχ ζούσαν στην ίδια γειτονιά. Ερωτευτήκανε. Και μετά ήρθε ο πόλεμος και τους χώρισε. Αλλά η μοίρα τους ήταν κοινή -το ίδιο άγρια. Μια διπλή ιστορία που μιλά για τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών και νέων.