Φοβάμαι - Chimo (Ωκεανίδα, 1997)
Στην προσπάθειά του να πάρει πίσω τα λεφτά που κέρδισε από την εκδοτική επιτυχία του πρώτου βιβλίου του, "Τι λέει η Λιλά", και που τα βούτηξε κάποιος επιτήδειος, ο Σιμό μπαίνει σ' αυτό τον κόσμο του υποκόσμου και παίρνει μαζί του κι εμάς, κάνοντάς μας να γελάμε, να απορούμε, να σοκαριζόμαστε, να φοβόμαστε. Όπως φοβάται κι ο ίδιος.