Το σπίτι με τις εφτά αδερφές - Eggels, Elle, 1946- (Ωκεανίδα, 2002)
Η Έλλε Έχελς αφηγείται με μαεστρία τη συγκινητική ιστορία των εφτά αδερφών από την σκοπιά της Έμας, που μεγαλώνει σ' ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Παρακολουθεί τις θείες της να ερωτεύονται, να επαναστατούν, ν' αγωνίζονται, να τραγουδούν, να ψάχνουν τη θέση τους μέσα κι έξω απ' το σπίτι, αλλά πάντα να ξαναγυρίζουν εκεί.