Η χρυσή κούπα - Willett, Marcia (Ωκεανίδα, 2005)
Ο Παράδεισος είναι το υπέροχο κτήμα της οικογένειας Τριβάνιον, σε μια ακτή της Κορνουάλης. Εκεί ζει η Όνορ Τριβάνιον, περιστοιχισμένη από τους δικούς της. Άρρωστη και ηλικιωμένη πια, αναστατώνεται από την επίσκεψη ενός νεαρού Αμερικανού, που φέρνει μαζί του μια παλιά φωτογραφία και ζητάει από την εγγονή της να της βρει κάποια κρυμμένα παλιά γράμματα. Όταν είναι πια αργά για να ακούσουν την ιστορία από την ίδια την Όνορ, τα παιδιά της και η εγγονή της βρίσκονται αντιμέτωποι με συνταρακτικές αποκαλύψεις. Aραγε θα σπάσει τώρα ο δεσμός μεταξύ τους, ή θα τους ενώσει ο θαυμασμός τους για το κουράγιο της Όνορ να σταθεί συνεπείς σε μια απόφαση που πήρε τόσα χρόνια πριν;