Τα τρία γουρουνάκια - Stevenson, peter; Χωρεάνθη, Βερίνα (Θεατράκι με μαριονέτες, 2004)
Αυτό το βιβλίο αφηγείται με απλά λόγια ένα από τα πιο αγαπημένα παραμύθια όλων των εποχών. Η κάθε σελίδα περιγράφει μια σκηνή κι έχει τη μορφή ενός εντυπωσιακού σκηνικού, όταν παίζουν οι ήρωες της ιστορίας. Διαβάζοντας την ιστορία δυνατά, είναι σαν να παίρνεις μέρος σε μια παράσταση. Βάλε μια μαριονέτα σε κάθε δάχτυλο και δάνεισέ της τη φωνή σου. Από εκεί και πέρα, το παραμύθι γίνεται δικό σου! Αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια, για τους φίλους, για να το απολαύσετε όλοι μαζί. Κάθε φορά που θα διαβάζεις το παραμύθι, όλο και κάτι διαφορετικό θ' ανακαλύπτεις. Το θεατράκι σου είναι έτοιμο... Η παράσταση αρχίζει!