Αϋπνία : 50 τρόποι αντιμετώπισης : εντοπίστε τους στρεσογόνους παράγοντες στη ζωή σας,εντάξτε τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας,μάθετε να χαλαρώνετε - Green, Wendy, 1958- (Μοντέρνοι Καιροί, 2011)
Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Όταν ξαπλώνετε στριφογυρίζετε επί ώρες απασχολώντας το μυαλό σας με τις εκκρεμότητες της επόμενης μέρας; Ξυπνάτε συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα όταν σηκώνεστε να νιώθετε κουρασμένοι και να έχετε εκνευρισμό; Αν η απάντηση σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι θετική, τότε ανήκετε στο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που υποφέρουν από αϋπνίες. Σε αυτό το εύχρηστο βιβλίο, η συγγραφέας Wendy Green εξηγεί τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου και προτείνει απλές, πρακτικές συμβουλές για να αντιμετωπίσετε την αϋπνία, αποφεύγοντας τις βραχυπρόθεσμες λύσεις όπως τα υπνωτικά χάπια.