Τι παράξενο μωρό, γκκρρρ - Puttock, Simon (Ίκαρος, 2012)
Ο κύριος και η κυρία Ελάφη δεν είχαν δικό τους μωρό αλλά θα ήθελαν τόσο πολύ να είχαν... Φανταστείτε τώρα τη χαρά τους, όταν μια μέρα βρήκαν στην εξώπορτά τους ένα μικρό μωρό μωράκι. Όμως -τι παράξενο!- το μωρό αυτό δεν σταματούσε να γρυλίζει.. Φώναξαν τους φίλους τους για να τους βοηθήσουν, όμως, ένας ένας, αυτοί εξαφανίζονταν... Τι παράξενο!