Το κουτί του θυμού - Χαραλάς, Κώστας, 1974- (Διαβάζω ιστορίες, 2011)
Άλλοι ανεβαίνουν στις σκεπές για να φτιάξουν την κεραία της τηλεόρασης ή για να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα. Εμείς ως οικογένεια είχαμε έναν διαφορετικό λόγο για να ανεβαίνουμε εκεί πάνω κάθε λίγο και λιγάκι.