Γίνε κι εσύ διάνοια μπορείς : ο θαυμαστός εγκέφαλός σου και πώς θα τον εκπαιδεύσεις - Woodward, John (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 2010)
Θέλεις να γράφεις εξισώσεις όπως ο Αϊνστάιν, να σχεδιάζεις όπως ο ντα Βίντσι ή να συνθέτεις όπως ο Μότσαρτ; Εκπαίδευσε τον εγκέφαλό σου και δες αν μπορείς να αναμετρηθείς με κάποιες από τις σπουδαιότερες διάνοιες της ιστορίας. Δοκίμασε τις διανοητικές ικανότητές σου με μια σειρά από γρίφους, σπαζοκεφαλιές, παιχνίδια και οπτικές ψευδαισθήσεις που θα οξύνουν το πνεύμα σου και θα αυξήσουν τις νοητικές σου επιδόσεις. Υπεύθυνος για ό,τι έχει σχέση με το νου και το πνεύμα σου -από τη μνήμη ως τη δημιουργικότητα κι από τη νοημοσύνη ως την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων-, ο εγκέφαλος είναι αυτός που σε κάνει μοναδική προσωπικότητα ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Μάθε τα πάντα για τη λειτουργία και τις εκπληκτικές δυνατότητές του. Το μυαλό σου: ό,τι πιο θαυμαστό έχεις δικό σου! Σύμβουλοι: Δρ David Hardman, Phil Chambers.