Η συμμαχία των μυστικών επιστημόνων και ο κλέφτης ιδεών - Davis, Eleanor (Κόμικς, 2011)
Τι κοινό έχουν ένα μυστικό στραβωτικό ρολόι, ένα ζευγάρι μπόινγκ-μπότες και το εκπληκτικό καμπλοφσκόπτερο; Είναι όλα εφευρέσεις της... Συμμαχίας των Μυστικών Επιστημόνων. Η τριάδα των μικρών εφευρετών έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, στο μυστικό της εργαστήριο, και σκαρώνει θαύματα της τεχνολογίας που είναι σίγουρα προτιμότερα και πιο διασκεδαστικά από τα μαθήματα του σχολείου. Όταν, όμως, ένας μοχθηρός επιστήμονας τους κλέβει τα πρωτότυπα σχέδια για εγκληματικούς σκοπούς, η Συμμαχία των Μυστικών Επιστημόνων αναλαμβάνει δράση. Θα καταφέρουν οι τρεις μικροί εφευρέτες με τις μουρλές κατασκευές τους να νικήσουν αυτόν τον πονηρό εγκληματία; Προσδεθείτε καλά και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην περιπέτεια, εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.