[Κώδιξ αποφάσεων μητροπολ. δικαστηρίου Σ. και Κ. 1890-1899] ([χ.ό.], 1890)
Κώδικας με αποφάσεις του εκκλησιαστικού δικαστηρίου από 12/ 1/ 1890 έως και 4/ 6/ 1899 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου