Δεν είναι μαγεία, είναι επιστήμη : 50 επιστημονικά τρικ που θα σας μαγέψουν και θα σας καταπλήξουν - Buttitta, Hope (Εκπαίδευση, περιβάλλον, βιολογία, ζωολογία, διάστημα, 2012)
Κάνε κάποιο από τα 50 εκπληκτικά επιστημονικά τρικ του βιβλίου και θα αισθανθείς μάγος και επιστήμονας! Το νερό εξαφανίζεται χωρίς να το πιει κανείς, ένα νόμισμα ισορροπεί πάνω σε μια κρεμάστρα που στριφογυρίζει! Να κάποια κόλπα που θα κάνουν τους φίλους σου να μείνουν με το στόμα ανοιχτό. Δε χρειάζεται βέβαια στ' αλήθεια να κάνεις κάτι να αιωρείται ούτε να εξαφανιστεί σαν καπνός. Αυτά τα μαγικά τρικ φαίνονται απίστευτα, γίνονται όμως γιατί υπάρχει η επιστήμη. Δε χρειάζεται να έχεις γνώσεις μαγείας ή επιστήμης για να ξεκινήσεις. Για να κάνεις επίδειξη των ικανοτήτων σου, είναι απαραίτητο να διαβάσεις κάποιες συμβουλές πριν αρχίσεις τις παραστάσεις. Αφού μαζί με τα μαγικά τρικ θα μάθεις και την επιστήμη που κρύβεται πίσω τους, μπορείς να μοιραστείς αυτές τις γνώσεις με το ακροατήριό σου. Όμως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να διασκεδάσεις! Μπορεί να το νομίζεις μαγεία, αλλά στην πραγματικότητα πίσω από αυτά τα εκπληκτικά τρικ κρύβεται η επιστήμη.