100 παιχνίδια με κίνηση - Wiertsema, Huberta (Μουσική παιδαγωγική σειρά, 2009)
Αυτό το βιβλίο περιέχει 100 παιχνίδια κίνησης, ισάριθμες παραλλαγές και μια εισαγωγή με καθαρά πρακτικές συμβουλές. Επίκεντρο αυτών των παιχνιδιών είναι η κίνηση και κατά συνέπεια έχουμε επινοήσει τα παιχνίδια αυτά με βάση αυτήν τους την αξία. Μερικά απ' τα παιχνίδια βασίζονται στις αντίστοιχες παραδοσιακές δραστηριότητες και άλλα στις επαγγελματικές μεθόδους από τον κόσμο του θεάτρου και του χορού. Δεν περιλαμβάνονται σ' αυτήν την έκδοση οι γνωστοί χοροί και τα τραγουδιστικά παιχνίδια. Έχουμε διαλέξει παιχνίδια που δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία, είναι ευχάριστα και συμβάλλουν στην προσωπική, κοινωνική και δημιουργική ανάπτυξη αυτών που συμμετέχουν.