Ο μικρός δράκος και το κυνήγι του θησαυρού - Siegner, Ingo (Αερόστατο, 2012)
Συναρπαστική μέρα για τον μικρό δράκο Καρύδα και τους φίλους του: όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για το κυνήγι του θησαυρού, για να βρουν το φυλαχτό ενός ξακουστού κουρσάρου. Ο Πίτερ είναι ο πιο φοβητσιάρης απ' όλους. Μα όταν οι φίλοι του κινδυνεύουν, τότε δείχνει κι αυτός ότι κρύβει μέσα του πολύ θάρρος...