Η αγάπη, ο έρωτας και η φιλία - Brenifier, Oscar, 1954- (Βιβλία γνώσεων, 2012)
Κανείς δεν μπορεί να δώσει μία μόνο απάντηση στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής. Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος σκέψης. Ο καθένας χρειάζεται να ψάξει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει τον δικό του τρόπο. Στο βιβλίο αυτό αντιπαρατίθενται δώδεκα ιδέες γύρω από το τι είναι αγάπη, έρωτας και φιλία: Κάποιοι αγαπούν τον εαυτό τους, άλλοι όχι... Κάποιοι λένε πως η φιλία γεννιέται και πεθαίνει στη στιγμή, άλλοι πως χτίζεται χρόνο με το χρόνο. Εσύ τι λες; Ένα βιβλίο εξαιρετικό που θα αγαπηθεί όπως "Το βιβλίο των μεγάλων φιλοσοφικών αντιθέσεων".