Τρίχες εδώ, εκεί και παραπέρα : ένα βιβλίο για την ανάπτυξη - Bailey, Jacqui (Μεταίχμιο, 2010)
Τι -και γιατί- συμβαίνει στην εφηβεία; Απαντήσεις σε όλες εκείνες τις αμήχανες ερωτήσεις για τις αλλαγές που παρατηρείς στον εαυτό σου και στο σώμα σου. Όπως: - Πώς γεννήθηκες; - Τι είναι η εφηβεία; - Πότε αρχίζει; - Πώς θα νιώθεις; - Τι μπορείς να κάνεις για όσα σου συμβαίνουν;